Zenei ajánló

www.jewbox.hu - A Zsidó Zene Világa

Zsidó időszámítás

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Időjárás

Címkék

1989 (2) alkotmány (3) alkotmánybíróság (2) állam (3) állam; (2) az evolúció lényege a mák (1) bárdok (1) benjámin (1) bugsy siegel (1) buzi (1) cartman (1) challah (1) coro (4) despota (1) divat (3) eisenberger (1) étel (1) ételek (1) étkezés (1) evolúció (1) fidesz (7) fityma (1) flódni (1) generátor (1) gengszter (2) hámán tasak (1) hanuka (1) héber (2) hello kitty (1) híres (1) index (1) index.hu (1) ital (1) izrael (5) jew (3) jiddis (3) kapedli (1) kemény zsidók (6) kérdések (1) kétharmad (1) kindli (1) kipa (1) király (2) kisz (1) klezmer (4) könyv (1) körülmetélés (1) kóser (9) kóser húsvét (1) kosher (7) kosher coronita (2) kosher nostra (3) kulabá (1) kyle (1) lansky (1) likud; (1) lmp (1) lmp; (1) maffia (3) magyar (4) magyar zsidó; (1) mcdonalds (1) megváltó (1) meleg (1) menyhárt tamás (1) mese (1) meyer (1) meyer lansky (1) mézesmadzag (1) micimackó (1) minimal (4) mooney never sleep (1) moszad (4) mucsi (1) mucsi a titanicon (1) music (3) narancs (1) név (1) nyári zsidó fesztivál (1) nyel (1) nyelvoktatás (1) nyelvtanfolyam (1) orbán (4) orbán viktor (6) pempi (1) pénz (1) pészah (1) pfefferkuchen (1) pizeta (1) poén (2) politika (1) póló (1) programajánló (1) purim (2) reagadelica (1) recept (1) remény (1) rich cohen (1) rugelach (1) sábeszdekli (1) schiffer andrás (1) schiffer andrás; (1) schmitt pál (1) shalom (11) shalomblog (2) shalom blog (1) shalom kitty (1) south park (1) stand up comedy (2) steiner kristóf (1) sütemény (1) süti (2) szavazás (1) szochnut (1) techo (4) tel aviv (1) titanic (1) titkosszolgálat (6) tóra (4) újság (1) ünnep (3) választás (2) választás 2010 (2) vers (1) vicc (2) viktatúra (1) viktor (8) wall street (1) zene (3) zsidó (23) zsidó; (1) zsidóság (5) zsidó húsvét (1) zsidó tábor (1) Címkefelhő

Micimackó és Viktor Király

2010.07.22. 14:56 :: Shalomblog

> Egy napon, mikor Orbán Viktornak semmi dolga nem akadt,
> Eszébe jutott, hogy írni kéne valami nagyon fontosat.
> Elment tehát Schmitt Pajához, hogy megmondja, mit tegyen,
> De Palikáék lakást néztek fent a magas Várhegyen!
 
> Így hát leült egy papír elé, amelyre sűrűn hullt a szó,
> S arra gondolt, hogy amit most ír, népének lesz látnivaló.
> S hogy jól sikerüljön, szavalgatta, s jó messzire nézett,
> S a hatásra való tekintettel szónokolni kezdett!
 
> Minél inkább nemzeti, annál együttműködőbb,
> Minél együttműködőbb, annál inkább nemzeti!
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt,
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt!
 
> Ismert nemzeti körökben az az általános nézet,
> Hogy Orbán Viktor, a madzagokon, szereti a mézet!
> És Ő nem csak afféle szerény földi lény,
> Hanem szép feje körül látható a fény, a fény, a fény!
 
> Ezért, mikor sötét van, és nem látszik a fehér ló,
> Kell, hogy legyen a közhivatalban kitéve látnivaló,
> Így aztán, ha az embereknek pici lelke megéhezik,
> Olvassák a tace-paót, s feltöltődnek fenékig.
 
> Minél inkább nemzeti, annál együttműködőbb,
> Minél együttműködőbb, annál inkább nemzeti!
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt,
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt!
 
> Orbán Viktor a barátom, és gyakran szónokol nekem.
> Azokról a dolgokról, mik őszerinte jók nekem!
> És tanultunk egy N.E.Ny.-et is, és most már kívülről tudom,
> Ha nemzet együttműködik, én mindig ezt dúdolgatom.
 
   Hogy:
 
> Minél inkább nemzeti, annál együttműködőbb,
> Minél együttműködőbb, annál inkább nemzeti!
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt,
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt!
 
 
 > Minél inkább nemzeti, annál együttműködőbb,
> Minél együttműködőbb, annál inkább nemzeti!
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt,
> Nemzet is és együtt, Orbán Viktor meg-gyütt! ......

3 komment

Címkék: orbán mese király viktor micimackó mézesmadzag

A bejegyzés trackback címe:

https://shalom.blog.hu/api/trackback/id/tr452168777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simanszky 2010.10.21. 22:20:51

Felháborít ez a mocskolódás a honlapon. Hogy van pofád? A megnyilvánulásaid ékes bizonyítéka annak a beteg ideológiának ami liberálisnak vallja magát. Toleráns a homokosok, drogosok, és egyéb deviánsok számára. Micimackós dalt átírod csak hogy Orbánt fikázhasd. Tipikus
szoclib mentalítás. Amikor az MSZP volt hatalmon az Orbán anyázás mellett nem sikerült észrevenni hogy a Hősök terén nemzetközi náci találkozót szerveztek. Konrád Györgyhöz hasonlóan te is egy olyan Magyarországon szeretnél élni ahol nincs nemzeti identitás. Nem pofázni és Ojbánviktojozni kéne hanem integrálódni. Ami pedig egy magadfajtának büdös.
A politikai klímváltozásnak köszönhetően eljött a nemzetállamok újraépülésének, a nemzeti identitás, az egészséges nemzeti önérzet ideje amit a magadfajták direkt összemosnak a fasizmussal. Ártatlanul legyilkolt zsidók millióinak az emlékét gyalázzátok meg az által, hogy a szélsőségektől mentes Fidesz-t (amihez masszívan zsidó politikusok is tartoznak) fikázzátok. Talán elolvashatnátok Regős Péter A Magyarországi Zsidók Világszövetségének szóvívőjének véleményét a Magyarokról : "A Magyar az egy alacsonyabb rendű faj. És amíg élek biztosak lehetnek abban hogy ártani fogok és akarok önöknek." Undorító hogy a köztetek lévő nyíltan fasiszta, Magyarellenes elemeket nem szűritek ki. Mert egy zsidónak (mivel kiválasztott) joga van rasszistának lenni. És nekem ettől hányingerem van.
A politikai klíma mostantól nem kedvez a számotokra.
ÉS NINCS AZ A SOROS PÉNZ AMI EZEN VÁLTOZTATNA!!!

Shalomblog 2010.10.25. 22:57:30

@simanszky:

Kedves Simanszky!

Bennünket (a Shalom Blog egész szerkesztőségét) örömmel tölt el, hogy ilyen kulturált formában sikerült megfogalmaznod magvas mondanivalód.

Legelőször is bár sajnálattal, de közölnünk kell veled, hogy ezt a kis dalt nem mi szereztük. A dal egyébként nem a fikázás miatt került fel a blogra, hanem mert mi beteg, deviáns, liberális zsidók humorosnak találtuk.
Kíváncsi lennék, hogy a tipikus szoclibek mióta írnak át dalokat?

Illetve az is elég érdekes, hogy a liberalitást az MSZP-hez kapcsolod, bár tudtommal ezt az irányzatot az SZDSZ képviselte…

Konrád Györgyről, illetve a nemzei identitásról pedig csak annyit, hogy nem szivesen élnék egy olyan Magyarországon, ahol Orbán Viktor képviseli a nemzeti identitást.
Az az Orbán Viktor aki bár maga is liberálisként indult, azonban egy ciklus alatt átállt a nemzeti oldalra, amint ott „üresedést” érzett.

„Nem pofázni és Ojbánviktojozni kéne hanem integrálódni.”
Ebből adódóan aki nem támogatja Orbán Viktort (ez az ország lakosságának körülbelül 45%-át jelenti) az nem integrálódott?

Hálásak lennénk, ha a magunkfajtáknak elmagyaráznád, hogy melyik posztban vélted felfedezni, hogy a fasizmust összemostuk a nemzeti identitással.

„Undorító hogy a köztetek lévő nyíltan fasiszta, Magyarellenes elemeket nem szűritek ki.”
Ennek a mondatnak is lehetne értelme, ha tudnál mondani egy olyan népet vagy nemzetet amelynek sikerült kiszűrnie a nyíltan fasiszta elemeket.

A végére pedig csak annyit, hogy ha a politika nem kedvez a zsidók számára, azzal megcáfolod azon mondatodat, amelyben azt írod, hogy a FIDESZ szélsőségektől mentes.

simanszky 2010.10.29. 11:55:44

Kedves szerkesztő(ség)!

Először is szeretném leszögezni hogy családunk részben zsidó származása miatt szó sincs semmiféle zsidózásról. Ami viszont felháborított az az Orbán féle fóbia amit ti is nem amatőr szinten gyakoroltok. Ha nem OV akkor a nemzeti oldal másik vezére állna a kifigurázás középpontjában.

Az általatok említett vers(ike), c-kategóriás Mazsike (Bocs!) tökmind1 hogy ki, mikor írta, a lényeg hogy leadtátok és küldetése van. Azonak a soroknak küldetése van még akkor is ha nem ti írtátok. Minek kellett volna átírnotok ha már megtették?

"...mi beteg, deviáns, liberális zsidók..."
Visszaolvastam korábbi véleményemet és nem tartalmazott semmi olyat mely a zsidóság perverzítására, beteges mivoltára utalt volna. Tehát fölösleges elvinni egy "úgyiszsidógyűlölő" irányba a vitát. A zsidóság nagyrészt
történelmi okok miatt inkább a baloldalhoz sorolható. Asszem ez tény, ezért még nem kell nácit kiáltani.

"Illetve az is elég érdekes, hogy a liberalitást az MSZP-hez kapcsolod, bár tudtommal ezt az irányzatot az SZDSZ képviselte…"

Ha te is ebben az országban éltél tapasztalhattad hogy korábban létezett az MSZP-SZDSZ koalíció. Így az általad említett összekapocs dolog lehetséges. Mint ahogy sajnos az is tény hogy ezt a két pártot a magyar és az identitásellenesség tartotta össze.
Kiszolgálni bárkit csak a Magyart ne kelljen! Ti libek is ott voltatok a kormányban tehát ne tegyetek úgy mintha külső szemlélője lettetek volna a
folyamatnak.

"...Az az Orbán Viktor aki bár maga is liberálisként indult, azonban egy ciklus alatt átállt a nemzeti oldalra, amint ott „üresedést” érzett."

Ki kell hogy egészítsem ezt a részt: a rendszerváltás előttalatt időszakban a politikai paletta alapvetően KÉT részből állt: a rendszerváltás előttiekből és azokból, akik váltani akartak. És harmadikként az elvtársak létrehozták a saját "rendszerváltott" utódpártjukat az MSZP-t. A FIDESZ
(az a szemét mocskos zsidógyűlölőnőgyűlölőhomofób) része volt egy ún. liberális uniónak. Kár lett volna szétforgácsolni a rendszerváltó politikai erőt. Ezért láthattuk az akkori FIDESZ-ben OV.-t, Fodor Gábort, a szexuális érdeklődésében még 1 picit bizonytalan Ungár Klárikát, és Kövér László-t. Viktor politikai identitása jottányit sem változott. Nem a Fidesz és OV. viktor volt liberális hanem a liberálisok voltak nemzetibbek. Erre azt mondanám hogy tárgyalási alapnak kitűnő. OV. azért nem tekinthető politikai árulónak mert azok a politikusok akik annak idején ennek
az uniónak a részesei voltak a Magyar érdekek képviseletében jártak el amennyiben a régi rendszer felszámolása mellett kardoskodtak. Ez volt
az elsődleges, amiben konszenzus volt. Nem a FIDESZ a politikai prostituált hanem az SZDSZ. Az egyre jobban kiütköző Magyarellenesség és a felvállalhatatlan irányváltás eredménye volt korábbi tagok távozása a pártból. Ne felejtsük el hogy annak a Szadesznak tagja volt
többek között Tarlós István, ügyvéd Somogyi János (SZDSZ alapító),Eörsi István (akit nagyon tisztelek) és aki 2004 ben a pártból történő távozását a következő gondolattal indokolta:
"A legalitás és a moralitás szférája egybeesik, vagyis ami törvényes, az egyben erkölcsös is"
Számukra természetes volt a morál, és a Magyar érdek képviselete. Számomra talán egy olyan szadesz támogatható is lenne mert van néhány ölremenő vitám a Fideszesekkel, a Fidesz politikáját illetően...
Ami a politikai opportunizmust illeti ez is megtalálható a politikai palettán. pl:a magát nemzetinek aposztrofáló de egyértelműen balra tolódó Ibolya féle MDF. Mi lett a végkifejlet? Néhány összetaposott kalap és tulipán. A Magyar választók még ha elég nagy fáziskéséssel
is de megbüntetik azokat a politikai erőket amelyek vagy a Magyarság ellen tündökölnek (MSZP és SZDSZ) vagy hiteltelenné válnak a "credo" változása miatt (MDF).
Apropó szerintetek a szintén lib Petőfi ilyen nemzeti identitással ma hova szavazna?

"...aki nem támogatja Orbán Viktort (ez az ország lakosságának körülbelül 45%-át jelenti) az nem integrálódott?"

Szó sincs arról hogy OV.-t kellene támogatni. Nem OV-hoz kell tartozni vagy a Fideszhez hanem a Magyar nemzethez
származástól függetlenül. Ha jelentene valamit a Magyar zászló, a himnusz. László Károly (a műgyűjtő és pszichológus) akinek a nővérén kívül az egész családja benne van a könnyek könyvében mégis A tóparti nyaralás c. könyvének első oldalán azt olvasom hogy a bennem lévő Magyar elpusztíthatatlan! Ez 1 csodálatos gondolat egy, a holokausztot túlélő liberális zsidótól. Ő nem Fideszes, nem OV. rajongó. Ő egy fantasztikus Pécs környékéről származó zsidó ember, akinek igenis fontos a Magyar identitása.
Kár hogy sokan ezt nem tudják, akarják átélni.

"Hálásak lennénk, ha a magunkfajtáknak elmagyaráznád, hogy melyik posztban vélted felfedezni, hogy a fasizmust összemostuk a nemzeti identitással."

Megint az amnézia. A Fidesz démonizálásának centrumában állt a fasisztázás. Az MSZP önjelölt módon azt gondolja, gondolta, hogy az antifasizmus csak az ő kiváltságuk. Ebben partner volt a nagytőkések és a multik pártja a Szadesz. Bármely, a politikai palettájukon kívül eső platformot
illették fasiszta, náci, nőgyűlölő, homofób jelzőkkel a politika minden posztján. Megmutatja a magukat liberálisként definiálók rugalmatlanságát és intoleranciáját. Tolerancia? Persze ha fűről van szó, v. a másszágról. A liberálisok csak azokkal szemben toleránsak akik körön belül vannak. Erre jó példa A Fideszes zsidó, a nemzeti érzés nélküli anya, és a mediáció c. film: Székely Gábor Szadesz politikus és Szerencsejáték Zrt. vezért leültették egy szintén zsidó politikussal akinek annyi volt a bűne hogy Fideszes mert lenni. Székely kiutáltatta ezt az embert a Bálint zsidó közösségi házból és szinte minden más zsidó közösségből is. Tette ezt mert nem tolerálta a másik politikai (nem szélsőséges) nézeteit.
Hogy tehet ilyet egy liberális, szabadelvű állítólag toleráns ember?

"Ennek a mondatnak is lehetne értelme, ha tudnál mondani egy olyan népet vagy nemzetet amelynek sikerült kiszűrnie a nyíltan fasiszta elemeket."

Erről csak annyit hogy persze, Magyarországon is megtalálhatóak a szélsőségesek amit hazugság lenne tagadni bár a nemzeti identitás gyilkolása, a létbizonytalanság, és a szociális ellehetetlenítés melegágya a szélsőségek megjelenésének. A 8 évnyi sanyargatás egyértelműen maga után vonta sokak radikalizálódását. Nyilván nem támogatom őket de nem csodálkozom az eredményen. A Magyar társadalom kisebb kilengésekkel ugyan, de ma már végre normálisabban működik mint annak előtte. A Magyar nemzet rendelkezik azzal
a társadalmi immunrendszerrel ami kiveti magából a fasisztákat. Hogy hogyan? Egyszerű: ha valaki kiáll és tolerálhatatlan, szélsőséges véleményt fogalmaz meg pl:Nyilvánosan kijelenti hogy zsidó ill. cigánygyűlölő, v. tagadja a holokausztot, nem feltétlenül kerül börtönbe, viszont a többségi társadalom számára halottá válik mert kiírja, kinyírja magát. Ilyen ember ne tegyünk már úgy mintha magas pozíciót tölthetne be ma Mo.-n. Ezzel szemben a Magyarországi zsidó felekezetek mit csinálnak egy szélsőségesen Magyarellenes rasszista Regős Péterrrel?
Eltávolítják a zsidó közösségből? Nem! Kinevezik a Magyarországi zsidók világszövetsége szóvívőjének. A zsidó felekezet részéről sajnos halvány akarat sincs a szélsőségek eltávolítására köreikből. Viszont jót somolyogtok azon ha pl: Simon Perez kijelenti hogy felvásárolnak minket kilóra.
Ez engem mint Magyar embert őszintén felháborít és undorral tölt el. A közmegvetés eszközével élvén a Magyar társadalmon belül működik a kontroll de sokat elárul a ti mentalításotokról és a Magyarsághoz való hozzáállásotokról Regős péter személye és magas pozíciója amiről említést sem tettetek, továbbá zsidó körökből származó Magyarellenes megnyilvánulások garmada.

"A végére pedig csak annyit, hogy ha a politika nem kedvez a zsidók számára, azzal megcáfolod azon mondatodat, amelyben azt írod, hogy a FIDESZ szélsőségektől mentes."

A véleményem tartalmazott sorokat zsidókra, és nem zsidókra ill. politikai hovatartozásra. Ezt a gondolatot valóban nem világítottam meg túl jól. Itt utalok mindenkire, de kizárólag politikailag aki valaha is olyan politikai erőt támogatott vagy szeretne, ami Magyarellenes. Szeretném hangsúlyozni, hogy ebből a szempontből zsidók és keresztények ugyanazt a gittet rágják. Itt a politikai
nézet a döntő nem a származás. A korábbi MSZP, SZDSZ féle politikának nincs jövője. (Hál Isten). Az utolsó 3 sorod akkor lenne igaz ha a Fidesz télleg 1 szélsőséges párt volna továbá a kijelentésemet a zsidókra vonatkoztatom. Akkor most retteghetnének a zsidók, cigányok. Viszont ha a Fidesz
és OV tényleg zsidóellenes miért is tagja ennek a pártnak Rogán Antal, Fónagy János, Hankiss Ágnes (EP képviselő) és a fia Vitézy Dávid v. Deutsch Tamás...?

Simanszky
süti beállítások módosítása